Lenni tovább

Mert élni kellene, nem csak lenni

Adorján

2017. november 30. 09:28 - kisa

Persze nem ez az igazi neve, viszont nagyon tetszik a hangzása…

Szeptember 3-án regisztráltam a ****** társkeresőbe, 4-én már ott figyeltem a kedvencei között. Mivel se neki, se nekem nem volt előfizetésem, fogalmam se volt róla, ki ő, de nagyonnagyon tetszett. Az a kicsit huncut-szomorkás mosoly, az az ártatlan bocitekintet, hát, mit mondjak, nyilván előhívta belőlem a babusgatni akaró anyai ösztönöket. És persze engem nem olyan fából faragtak, hogy csak úgy hagyjam magam tudatlannak lenni, hát addig próbálkoztam, míg megtaláltam a „kiskaput” a rendszeren, így egy hét múlva már ő is a kedvenceim között volt, amiben az a költői túlzás, hogy ő volt az egyetlen kedvencem. Ezzel szépen telt is, múlt is az idő, minden nap megnéztük egymást, már kívülről fújtam a profilján a bemutatkozás alatt szereplő, igen-igen romantikusnak szánt, ám összességében meglehetősen dilettáns, hogy azt ne mondjam, giccses versikét, aminek a forrását a számos találat ellenére se lelte meg a gugli, nyilván valami műkedvelő „költő” szerzeménye, hatvanhatszor meggyőződtem róla, hogy igen, én 100 %-ban megfelelek az ő elvárásainak – na, nem mintha nehéz lett volna, mert nagyjából annyi volt, hogy a meghódítani kívánt nő legyen kisebb, mint ő, azaz 170 centi alatt, legyen fiatalabb, mint ő, azaz 63 év alatt és 10 km-en belül lakjon, hurrá! Ez rólam szól!

Nem tudom, meddig bazsalyogtunk volna egymásra, ha a társkereső meg nem elégelte volna, hogy szinte semmit nem csinálok az ő csilivili oldalán – nem mintha előfizetés nélkül a nézegetésen kívül bármit lehetne csinálni, válaszolni is csak a szuperprémium-tagok leveleire lehet -, és nagy hirtelen felajánlott 2 havi előfizetést egy havi áráért. Ez aztán a soha vissza nem térő alkalom, havi 1000 Ft azért, hogy megtaláljam az Igazit, szinte semmi, a hülyének is megéri, így történt, hogy beinvesztáltam 2000 forintot a kéthavi előfizetésbe és legott írtam is egy rövidke levelet neki, amelyben gondosan feltüntettem az e-mail címemet.

e-mail-posteingang-abrufen.jpg

A kép forrása

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lennitovabb.blog.hu/api/trackback/id/tr5313405679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.